Levytulosteet joka lähtöön, muotoon ja paksuuteen

Teemme levyt UV-tasotulostaen yleisimmille levytyypeille ja muotoon leikkaamme ne jopa 40 mm paksuuteen saakka. Paksusta materiaalista teetät esimerkiksi näyttävät 3D-kirjaimet ja logot seinälle. Suoratulostus takaa riittävän kestävyyden myös ulkokäyttöön ilman laminointia. Tarvittaessa toteutamme myös teipattuja ja laminoituja pintoja.

Pirkanmaan ulkopuolelle levyt toimitetaan Postin rahtina tai isommat levyt pääkaupunkiseudulle myös Hämeen Tavarataksilla.

Akyprint kennolevyt, alk 25 eur / m2 + alv

Levyn rakenne on erittäin jämäkkä, kahden mattavalkoisen ja sileän pintakerroksen välissä on kuplarakenteista polypropeenia. Edullinen levy soveltuu hyvin ulkokäyttöön, kuten esimerkiksi opastekyltiksi, rakennuskyltiksi ja vaikka ratamainokseksi.
Levykoko 2050x3050. Levypaksuudet 3 mm ja 5,4 mm.
Toimitamme myös jäykkää ja kestävää 8 mm kennolevyä esimerkiksi työmaatauluksi.

Vaahto PVC kevytlevyt, alk 27 eur / m2 + alv

Kova vaahdotettu PVC-levy, jolla on useita erinomaisia ominaisuuksia, kuten 50% pienempi ominaispaino verrattuna tavallisiin PVC-levyihin. Levyjen keveys johtuu levyjen sisältämistä ilma- ja kaasukuplista, jotka eivät juurikaan vähennä levyn kestävyyttä. Levyä käytetäänkin runsaasti mm. väli- ja messuseinissä, opastekylteissä, mainostauluissa sekä useissa muissa kohteissa. Levykoko 3050x1220. Levypaksuudet 3 mm.

Viscom kevytlevyt, alk 45 eur / m2 + alv

Viscom korvaa perinteisesti käytetyn styroksin useissa käyttökohteissa. Levyn avulla luot jopa 40 mm paksuja irtokirjaimia ja muita kuvioita. Levyn sisus on suulakepuristettua polystyreenivaahtoa ja molemmin puolin sisusta on 1mm mattapintainen valkoinen vaahto-PVC levy. Levyt ovat kerrosrakenteensa ansiosta erittäin kevyitä ja jäykkiä, jolloin niistä voidaan toteuttaa pitkäaikaisia hyvin ryhtinsä pitäviä suuriakin kokonaisuuksia. Käyttökohteita opastekyltit, messurakenteet, myymäläsomisteet ja muotoon leikattuna esimerkiksi seinälogot ja -kirjaimet. Levykoko 2030 x 3050 mm, levypaksuudet  10, 20 ja 40 mm

iBond alumiinikomposiitti, alk 65 eur / m2 + alv

Saatavilla valkoisella tai harjatulla alumiinipinnalla. Soveltuu erinomaisesti sisälle ja ulos. Levyn ulkopinnat ovat alumiinia ja sisus polyeteeniä. Kerrokset on liitetty toisiinsa sekä kemiallisesti, että mekaanisesti, jolloin levyt pysyvät toisissaan kiinni ulkokäytössäkin. Kerrosrakenteen ansiosta levyt ovat äärimmäisen jäykkiä ja kevyitä. Levyjen erinomaisen kemiallisen ja sään keston ansiosta ne kestävät ulkokäytössä vaihtelevissa olosuhteissa vuosia, jopa vuosikymmeniä. Käyttökohteiden kirjo iBond levyille on laaja, niitä voidaan esimerkiksi käyttää mainoskilvissä ja opasteissa, myymäläkalusteissa, irtokirjaimina, parvekkeiden seininä, julkisivuina, erilaisina taivutettuina koteloina ja laatikoina, esittelytelineinä jne.
Levykoko 1500x3000 mm, levypaksuus 2-3 mm.

Näillä pitäisi pärjätä aika pitkälle, mutta jos kaipaat vielä jotain muuta materiaalia tai jälkikäsittelyä, niin luultavasti sekin saadaan järjestettyä. Pääasia että otat yhteyttä :)

 

Pyydä tarjous Aineisto-ohjeet