Messuosastot ja liiketilojen somistukset

Suunnittelemme ja tuotamme messuosastoja ja niiden osakokonaisuuksia laidasta laitaan, joko suoraan itse
tai kattavan yhteistyöverkostomme kanssa. Olipa ideasi iso tai pieni, niin autamme mielellämme. Somistamme myös yrityksien liiketiloja. Tuotteemme voi asentaa itse tai tilata asennuksen.

Trussikehikot messuille, kohdevalaistuina tietysti.

Toimitamme ja asennamme käyttövalmiiksi trussikehikot eri vahvuuksilla (Global F24 - F34) hopeisena ja myös mustana. Trussit voidaan myös LED-valaista haluamallasi tavalla yrityksenne väreihin tai yksityiskohtien tehostamiseksi. Tuotamme myös ohjelmoitua valaistusta. 

LED-paneelilla isoakin kuvaa ja Genelecillä muhkeat soundit

Tuotamme laadukasta videokuvaa halutussa koossa messuosastolle modernin led-paneelien avulla. Referensseissämme on jopa 4 x 3 metristä paneelia, joka on osoittautunut todella näyttäväksi erikoisuudeksi. Mykistävän videokuvan kruunaamme Genelecin äänentoistolla ja vaikka subwooferilla.

Seinärakenteet ja tulosteet 

Toteutamme mittojen mukaiset levytululosteet valmiiseen profiiliin tai päälleasennettavaksi.
Teemme myös erilaisia kangastulosteita purjerengaskiinnitteisestä vinyylistä tarranauhakiinnitteiseen dekotex-kankaaseen, jolla saavutetaan saumaton ja tulostuslaadultaan korkealaatuinen seinäpinta. Oheisessa pääkuvassa toimitimme 34 metriä kangastulostetta asennettuna asiakkaalle. 

Toteutukset yrityksiin 

Teemme yrityksille opasteet, logot seinälle sekä erilaiset aulan ja neuvotteluhuoneiden seinätulosteet. Tampereen talousaluella myös asennettuna. 

Pyydä tarjous Aineisto-ohjeet